Vilkår og betingelser

Kontraherende part

På grundlag af disse vilkår og betingelser (AGB) kommer mellem kunden og

Formida - enmansvirksomhed

Ejer: Günter Wesemann

Adresse: Elme Alle 6,

DK - 6933 Kibæk

Telefon: 004541116785

e-mail-adresse: info@formida.eu

Momsidentifikationsnummer: DK 388 166 24

 

herefter benævnt udbyder, er kontrakten indgået.

 

Kontrakt

Gennem denne kontrakt er salget af nye varer fra området / hjemme tilbehør og design fra Danmark via leverandørens online butik reguleret. På grund af detaljerne i det respektive tilbud henvises der til produktbeskrivelsen af ​​tilbudssiden.

 

Konklusion

Kontrakten indgås udelukkende i elektronisk handel via butiksystemet. De præsenterede tilbud repræsenterer en ikke-bindende invitation til at afgive tilbud via kundeordren, som udbyderen så kan acceptere. Ordreprocessen for indgåelse af kontrakten omfatter følgende trin i butiksystemet:

- Valg af tilbud i den ønskede specifikation (størrelse, farve, antal)

- Indsæt tilbuddet i indkøbskurven

- Tryk på knappen 'ordre'

- Indtast fakturerings

- og leveringsadresse

- Udvælgelse af betalingsmetode

- Gennemgang og behandling af ordren og alle indgange

- Klik på knappen 'bestil nu'

- Bekræftelse email, at ordren er modtaget

- Ved at sende ordrebekræftelsen indgås kontrakten.

- kontraktens varighed

- Kontrakten indgås for ubestemt tid.

- Priser, fragtomkostninger, returomkostninger

 

Alle priser er endelige og inkluderer den danske moms på 25%. Ud over de endelige priser, afhængigt af forsendelsesmetoden, er der yderligere omkostninger, der vil blive vist, før ordren sendes. Hvis der er ret til at trække sig tilbage og bruges af dette, bærer kunden omkostningerne ved retur.

 

Garanti

Hvis kunden er forbruger, er garantiperioden for brugte varer begrænset til 6 måneder. Dette gælder ikke for erstatningskrav fra kunden på grund af skader på liv og legeme, helbred eller væsentlige kontraktmæssige forpligtelser, der skal være nødvendigvis tilfreds at opnå traktatens mål. Ligeledes gælder dette ikke for erstatningskrav efter grov uagtsom eller forsætlig brud på tjenesteydelsen af ​​udbyderen eller hans juridiske repræsentant eller repræsentant. I øvrigt gælder de lovbestemte bestemmelser.

 

Kontrakter

Kontraktens tekst lagres af udbyderen. Kunden har ikke mulighed for direkte adgang til den lagrede kontrakttekst selv. Kunden kan rette fejl i indgangen under bestillingsprocessen. Til dette kan han fortsætte som følger: Back-knappen til browseren eller egen knap mv.

 

Ansvarsfraskrivelse

Krav på kundens skader er udelukket, medmindre andet er angivet af følgende grunde. Dette gælder også for leverandørens repræsentative og klientlige agenter, hvis kunden rejser disse erstatningskrav. Undtaget er erstatningskrav fra kunden for skader på liv og legeme, helbred eller væsentlige kontraktmæssige forpligtelser, der skal være nødvendigvis tilfreds at opnå traktatens mål. Ligeledes gælder dette ikke for erstatningskrav efter grov uagtsom eller forsætlig brud på tjenesteydelsen af ​​udbyderen eller hans juridiske repræsentant eller repræsentant.

 

Opgave- og løfteforbud

Krav eller rettigheder hos kunden over for tjenesteyderen kan ikke overdrages eller pantsættes uden deres samtykke, medmindre kunden har etableret en legitim interesse i opgaven eller løfte.

 

Sprog, jurisdiktion og gældende lov

Kontrakten er skrevet på tysk. Den videre gennemførelse af kontraktforholdet foregår på Dansk. Det gælder udelukkende loven i landet Danmark og den danske aftaleret (Dansk Aftaleret). For forbrugere gælder dette kun for så vidt dette ikke begrænser lovbestemte bestemmelser i den stat, hvor kunden har sin bopæl eller sædvanlige bopæl. Stedet for jurisdiktion for tvister med kunder, der ikke er forbruger, en offentligretlig juridisk enhed eller en særlig offentligretlig fond, er udbyderens hjemsted.

 

Ansvar for indhold

Indholdet på vores sider blev skabt med stor omhu. Vi kan dog ikke påtage os noget ansvar for indholdets nøjagtighed, fuldstændighed og aktualitet. Som tjenesteudbyder er vi ansvarlige i henhold til § 7 Abs.1 TMG for eget indhold på disse sider i overensstemmelse med de generelle love. Ifølge §§ 8 til 10 TMG er vi som D